Γκαρσία: «Θα έδινα ένα χέρι μου για να παίξω στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του που συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Κ19 εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA λέγοντας αρχικά:

«Έπαιζα πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει η ομάδα, το γήπεδο στο οποίο παίζει, το τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα!

Αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου. Δεν αρκεί να παίζεις μόνο καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά δουλεύουν, έχουν ποιότητα, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει πάντα να δίνουν περισσότερα. Αυτή η φανέλα που φοράνε πρέπει να φέρνει πάντα νίκες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα δε δίνουν ευκαιρίες στους μικρούς παίκτες, ενώ στην Ευρώπη παίζουν. Εδώ έχουμε παίκτες με ποιότητα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζουν. Θέλω να βλέπω Έλληνες στην πρώτη ομάδα, ας υπάρχουν και καλοί ξένοι που να κάνουν τη διαφορά, αλλά τα παιδιά έχουν μέλλον και πρέπει να τα στηρίξουμε».

Τέλος, για το τι θα έδινε για να παίξει στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ:

«Θα έδινα ένα χέρι! Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».