Γκος: «Να μας στηρίζει ο κόσμος για να μείνει ζωντανός ο ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα της νίκης στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στον όμιλο του Basketball Champions League, αρχής γενομένης από το αυριανό (23/1) με την Οπάβα, έστειλε ο Φιλ Γκος, μιλώντας στη media day.

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για το μέλλον του συλλόγου, προτρέποντας τον κόσμο να συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά, ο Φιλ Γκος μίλησε:

Για τα τρία παιχνίδια που απομένουν στον όμιλο του BCL:

«Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια, αυτός είναι ο στόχος μας. Το πιο δύσκολο θα είναι αυτό με την Τενερίφη, αλλά το πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αύριο θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Όπαβα και αν περιμένει εύκολη νίκη:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, υπάρχουν μόνο νίκες και ήττες. Πρέπει να βγούμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι πρέπει, για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και η διαφορά γιατί παίζει ρόλο κι αυτό στο BCL και στο τέλος του ομίλου».

Για την αποχώρηση του Αθηναίου και την άφιξη του Τζέφερσον τον οποίο και γνωρίζει:

«Είμαι λυπημένος που έφυγε ο Γιάννης, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του λόγους. Τον εκτιμάω σαν παίκτη και σαν άνθρωπο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εγώ είμαι εδώ, εδώ είναι η καρδιά μου, θέλω να συνεχίσω να εκπροσωπώ την ομάδα και την πόλη. Ο Τζέφερσον, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, θα είναι ένας καλός αντικαταστάτης του Μορέιρα στην ίδια θέση και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα».

Για το φορμάρισμα του Χάτσερ σε αυτό το σημείο και πόσο βοηθάει τον ίδιο και την ομάδα:

«Αυτό βοηθάει τον καθένα στην ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει ένας ακόμη παίκτης σε καλή φόρμα. Είναι δύσκολο και για τις αντίπαλες άμυνες αυτό. Όταν είμαστε σε καλή μέρα και οι δύο, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει κάποιος. Είναι στο κατάλληλο σημείο της χρονιάς, στο δεύτερο γύρο όπου κρίνονται τα πάντα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι σκληρά να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, ώστε να παραμείνουμε στην ίδια φόρμα και να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Όπου και αν παίζουμε, είτε στη Γαλλία, είτε στη Γερμανία, έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτός ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι σημαντικό για τον κόσμο να συνεχίσει να μας υποστηρίζει, παρά τα όσα συμβαίνουν εκτός του γηπέδου, για να μείνει ο ΠΑΟΚ ζωντανός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy