Γκουερίνο: «Ο Σαββίδης άλλαξε την πορεία του ΠΑΟΚ»

Το μακρινό 1976 ένας παίκτης από τη Βραζιλία έβαλε την υπογραφή του και με δικό του γκολ σφράγισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ.

Αυτός ο Βραζιλιάνος δεν έφυγε από την Ελλάδα ποτέ και 43 χρόνια μετά βιώνει ξανά τη χαρά στη Θεσσαλονίκη, σε ρόλο θεατή αυτή τη φορά.

Ο Νέτο Γκουερίνο μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για το τότε και το σήμερα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 πήρε το αεροπλάνο, διέσχισε τον μισό πλανήτη και βρέθηκε μετά από μία μικρή περιπέτεια στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Όπως διηγείται ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Πλέον έχουμε 2019 και είναι ακόμα εδώ.

Ο Νέτο Γκουερίνο έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του Δικεφάλου ως ποδοσφαιριστής και πλέον απολαμβάνει την μεγάλη του αγάπη σαν θεατής.

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος το PAOK TV πήρε μία ιδιαίτερη συνέντευξη από τον παλαίμαχο άσο. Μίλησε για τις ομοιότητες και τις διαφορές της φετινής ομάδας σε σχέση με τη δική του, τους λόγους που οδήγησαν στην επιτυχία, τον Λέο Μάτος και τις ευχές του για το μέλλον του Συλλόγου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο PAOK TV:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy