Γνωστοί πρώην ΝΒΑερς καπνίζουν κάνναβη (βίντεο)

Η 20η Απριλίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ημέρα χρήσης κάνναβης που σχετίζεται και με άλλους είδους εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις- συνήθως πολιτικού περιεχομένου με βάση τη νομιμοποίηση της χρήσης- και πέντε διάσημοι πρώην ΝΒΑερ μαζί με άλλους αθλητές (κυρίως του NFL) καπνίζουν on camera ως προαναγγελία ενός θέματος που ετοίμασε το “Bleacher Report”!

Ο Γκάρι Πέιτον, ο Αλ Χάρινγκτον, ο Ματ Μπαρνς, ο Κένιον Μάρτιν και ο Κατίνο Μόμπλεϊ από το ΝΒΑ εμφανίζονται να καπνίζουν μαριχουάνα και να λένε πως υποστηρίζουν τη χρήση του στον αθλητισμό, ενώ στις 20 Απριλίου θα πούνε τις ιστορίες τους που σχετίζονται με τη χρήση της κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

Θυμίζουμε πως ακόμα και ο Στιβ Κερ έχει αποκαλύψει πως έκανε χρήση για να αντιμετωπίσει τους φρικτούς πόνους που είχε στη μέση και το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι στο χώρο του αθλητισμού, χρησιμοποιώντας την ως καταπραϋντικό μέσο.

 

Πηγή: www.eurohoops.net

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy