Γουέστ Μπρομ: Θέλει Ουάρντα

Την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα εξετάζουν οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ, ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας που αγωνίζεται στην Championship στην μάχη που δίνει για την άνοδο στην Premier League.

Οι επιτελείς της αγγλικής ομάδας έχουν τσεκάρει τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ενώ σκάουτερ της Γουέστ Μπρομ έχουν ταξιδέψει δύο φορές στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Από την πλευρά των Άγγλων έχουν πειστεί για τις ικανότητες του Ουάρντα και σκέφτονται έντονα να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του, δεδομένου ότι το ποσό των τριών εκατομμυρίων που είναι η ρήτρα αγοράς τους, δεν είναι απαγορευτικό για τους ανθρώπους της Γουέστ Μπρομ.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το αν οι επιτελείς της Γουέστ Μπρομ, θα κάνουν πρόταση στον ΠΑΟΚ, για την αγορά του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy