Η ΑΕΛ ζητά ντόπινγκ κοντρόλ πριν τον ημιτελικό με την ΑΕΚ – Τι απαντά η Ένωση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ζητά με επιστολή της προς την ΕΠΟ και το ΕΣΚΑΝ τη διενέργεια ντόπινγκ κοντρόλ, πριν από την έναρξη του αποψινού (19:30) ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Ο λόγος είναι οι «ασυνήθιστοι μυϊκοί τραυματισμοί των παικτών» της Ένωσης.

Η ανακοίνωση: «Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των συνεχών μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μίας από τις δύο ομάδες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, στον αυριανό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ».

Η απάντηση της ΑΕΚ

Αισχρή προσβολή χαρακτηρίζει το αίτημα της ΑΕΛ η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της:

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυϊκών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy