Thursday, April 18g-point.gr

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου…κατά της αστυνομίας

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την αστυνομική βία και την καταστολή, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η αναζήτησή της εξουσίας και η κατάχρηση αυτής, είναι σαν το μικρόβιο στο DNA του λαού αυτού του τόπου. Αιώνες τώρα υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή, που αναζητούσαν μια ασπίδα, μια μάσκα, ένα όπλο, μια στολή, για να επιβάλουν απέναντι στους υπόλοιπους τα ψυχολογικά προβλήματα τους, τα οποία δε κατάφερε ούτε η επιστήμη να λύσει.
Θα περίμενε κανείς πως το 2022,αυγή του 2023 αυτό να είχε αλλάξει.

Ποσο ΛΑΘΟΣ σκέψη. Άλλαξε, αλλά προς το χειρότερο. Ανθρωπάκια γεννημένα και μεγαλωμένα με απίστευτα κόμπλεξ, πήραν όπλα στα χέρια, γκλοπς, ασπίδες, χημικά, τεθωρακισμένα με νερό και βγήκαν απέναντι μας με μια και μόνο εντολή.

Υπακοή στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τους και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ παντού δίχως διακρίσεις, δίχως ίχνος συνείδησης, τείχος ντροπή.

ΒΙΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΡΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.

Φυσικά όταν πρόκειται για τους ίδιους (ανώμαλους, παιδόφιλους, βιαστές, δολοφόνους, σαδιστές) εκεί υπάρχει η γνωστή σε όλους π@παριά,Ε.Δ.Ε.Ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι απέγιναν τόσες Ε.Δ.Ε που διαφημίστηκαν από τα χείλη του κράτους για πολλές άρρωστες υποθέσεις με θύτες κομπλεξικους μπάτσους.

Τώρα τελευταία μάλιστα ακούγεται συχνά, πως η ανθρώπινη ζωή για εσάς κοστίζει 20€. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Η ζωή για εσάς δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως αξία. Τα 20€ και η δολοφονία του Κώστα Φραγκουλη ήταν απλά η αφορμή για να το δουν ακόμα και οι τυφλοί. Έστω και για λίγο. Να το ακούσουν ακόμα και οι κουφοί. Έστω και για λίγο. Και το ‘έστω και για λίγο’ το βάζουμε, γιατί στο πλευρό σας βρίσκονται εδώ και χρόνια τα Μέσα Μαζικού Εμετού, και οι γνωστοί ψυχοπαθής ποινικολόγοι (άγνωστο πως πληρώνονται πάντα από εσάς) για να σας υπερασπιστούν. Οι αστυνομικοί σκοτώνονται ενώ οι ίδιοι απλά τραυματίζουν θανάσιμα. Μόνο εκεί που τους παίρνει φυσικά. Όταν έρχονται τα δύσκολα κρύβονται πίσω από τα φουστάνια που φοράνε και βάζουν το γκλοπ τους στο αγαπημένο τους σημείο, πετώντας για ατμόσφαιρα και λίγα χημικά.

Διάβασε  Άμεση ήταν η απάντηση της UEFA στην επιστολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη

Για εμάς όμως είστε γνωστοί εδώ και παρά πολλά χρόνια. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να προκαλείτε την ανασφάλεια και τη βία. Και αυτό για να δικαιολογούνται οι μισθοί σας, που πληρώνονται από τους αθώους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας. Κρύβεστε πίσω από τα σήματα σας, πίσω από τα αφεντικά σας, πίσω από τους νταβατζηδες σας. Συλλαμβάνετε και καταστρέφετε τις ζωές ανθρώπων χωρίς πραγματικά κανέναν λόγο και τους παρουσιάζετε σαν τους χειρότερους εγκληματίες, ώστε να δικαιολογήσετε το bonus που σας έδωσε ο νταβατζής σας. Να αναφέρουμε πως για τις γιορτές δε θα το χρειαστείτε μιας και για το γιορτινό σας τραπέζι δεν έχετε έξοδα αφού πάτε από την παραγωγή στην κατανάλωση οι ίδιοι.

Τον λαό του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ δε πρόκειται να τον κερδίσετε και τον γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι, και οι εκάστοτε μαριονέτες που σας διοικούν. Μπορείτε να συνεχίσετε να συλλαμβάνετε παιδιά για χρήση λέιζερ, μπορείτε να συνεχίσετε να υποχρεώνετε συνοπαδους μας να δίνουν παρών στα τμήματα τις ώρες που αγωνίζεται ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ, μπορείτε να συνεχίσετε να φυλακίζετε ανθρώπους γιατί πέταξαν ένα ποτήρι νερό εντός αγωνιστικού χώρου!!!!Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο στόχος τόσο της κυβέρνησης όσο και ο προσωπικός σας είναι να μας κάμψετε.

Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τόσο εσείς οι ίδιοι, όσο και τα κυβερνητικά αφεντικά σας ότι αυτό δε μπορεί και δε πρόκειται να συμβεί. Το μόνο που κερδίζετε είναι το ‘ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ’….

Προς τιμήν του Κώστα Φραγκουλη, του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, των θυμάτων βιασμού του Α.Τ Ομόνοιας και της 12χρονης!!!! του Κολωνου και των τόσων άλλων θυμάτων σας, που αν ήσασταν άνθρωποι θα ντρεπόσασταν να φοράτε τις στολές σας και δε θα κοιμόσασταν τα βράδια.

Διάβασε  ΠΑΟΚ: «Γράφουμε ιστορία σε γήπεδο και εξέδρες»

Κακή χρονιά για εσάς και λευτεριά από εσάς στις οικογένειες σας και σε όλους μας.

Μετά τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

G Point