Η ανάρτηση του Αιγύπτιου άσου μετά την ειδική άδεια που ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ

Τη δική του απάντηση στις πληροφορίες που τον θέλουν να ζήτησε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Λουτσέσκου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός φέρεται να επιβιβάστηκε σε ταξίδι με προορισμό την Αθήνα και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση του διεθνούς άσου

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη είτε έπαιξα, είτε δεν έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όλη η ομάδα αύριο έχει ρεπό, όχι μόνο εγώ, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είτε μείνω, είτε φύγω μια μέρα απλά θέλω όλοι να θυμούνται ότι από την πρώτη μέρα πάλεψα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν μόνος στην Αθήνα και είχα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές επειδή παλεύω για τον ΠΑΟΚ, σταματήστε να λέτε κάτι που δεν είναι η αλήθεια, γιατί παίζω για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy