Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη στον μεγαλομέτοχο της Λάρισας

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη, του Αλέξη Κούγια και του Κώστα Καραπαπά, συνεχίζεται με… αμείωτους ρυθμούς, μια και καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διάθεση να ρίξει τους τόνους. Και όλα αυτά μάλιστα μετά το φάουλ του Νινούα, με το οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ είχαν… τοποθετηθεί για το επίμαχο φάουλ, το οποίο ήταν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης και ουσιαστικά έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία ακολούθησε η απάντηση από την πλευρά του Γιώργου Σαββίδη, αλλά και από την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ωστόσο, οι νέες «μάχες» του «πολέμου» συνεχίστηκαν την Δευτέρα (2/11) όταν ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του, στάθηκε στην στάση του Γιώργου Σαββίδη, εξαπολύοντας επίθεση. Όμως, για μία ακόμα φορά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε κάτι… αναπάντητο.

Αναρτώντας δύο… ρητά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έριξε τα… καρφιά του, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Αλέξη Κούγια. Απλά ήρθαν μετά την ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy