Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα που εκθέτει τον πατέρα της κόρης της

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, «Dot». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε πως η κόρη της Φαίδρα, δεν μιλάει με τον πατέρα της εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

«Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν. Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

Τέλος, έσπευσε να τονίσει πως αυτό είναι επιλογή του πατέρα της, γι’ αυτό και η Φαίδρα πονάει: «Είναι απόφαση του πατέρα της αυτό. Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Αλλά δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι πατέρας. Το παιδί είναι εκεί. Πήγαινε και βρες το».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy