Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα του Νέλσον Ολιβέιρα!

Απίστευτα άτυχος για άλλη μια φορά ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει σπάσει το ένα του πλευρό και ως εκ τούτου χάνει τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας!

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός, έχουν προκαλέσει παγωμάρα στον ΠΑΟΚ, καθώς έδειξαν σπάσιμο στο πλευρό του! Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι θα πρέπει να μείνει σε ακινησία τουλάχιστον για δέκα ημέρες και χάνει τα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας στο Europa Conference League!

Δυσάρεστα, όμως, ήταν τα νέα και για τον Ελ Καντουρί, καθώς οι εξετάσεις του έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού, κάτι, δε, που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έναν μήνα, επομένως χάνει και αυτός τα παιχνίδια με τους Βούλγαρους.

Με αυτά και με αυτά, για Ολλανδία ταξιδεύει άμεσα ο Γιώργος Κούτσιας, για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ, παρότι βρισκόταν σε άδεια λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική στους Μεσογειακούς Αγώνες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy