Η έκκληση του Σάββα Θεοδωρίδη για τον Μαρινάκη

Να προστατεύσουν τον μεγαλομέτοχο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ζήτησε ο Σάββας Θεοδωρίδης από τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Μαρτίνς. Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε ευθέως από τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση να προστατέψουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπετε τι τραβάει ο πρόεδρός μας»!

«Ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών»

Παράλληλα ο κ.Θεοδωρίδης δεν δίστασε να μιλήσει για τον «χειρότερο Ολυμπιακό όλων των εποχών», παρά το γεγονός πως ο κόσμος της ομάδας επί μήνες τον άκουγε να εκτοξεύει πυρά κατά των διαιτητών, “χρεώνοντας” σε αυτούς την κάκιστη φετινή πορεία των Πειραιωτών.

«Είναι το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών, υποχρέωσή μας είναι να ενωθούμε με το νέο προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη στους Πορτογάλους προπονητές, με τον Ζαρντίμ, τον Περέιρα, τον Σίλβα, με όλους πήραμε πρωταθλήματα. ο πρόεδρος έφερε τον προπονητή την κατάλληλη στιγμή για να δει τα χάλια μας. Ήταν ο χειρότερο Ολυμπιακός όλων των εποχών. Θα αντιμετωπίσουμε τις διπλάσιες βρωμιές από αυτές που έγιναν φέτος. Ήδη προσπαθούν από τώρα να βγάλουν τον πρωταθλητή του χρόνου. Βλέπετε τι τραβάει ο πρόεδρος μας. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον νέο προπονητή. Ο Βαλβέρδε και ο Ζαρντίμ ήταν σε μικρές ομάδες και μεγάλωσαν στον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί ενωμένοι. Προστατέψτε τον πρόεδρο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy