Η επόμενη μέρα του «διαζυγίου» Γιαννάκη-Ποιος αναλαμβάνει νέος προπονητής

Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχωρεί από τον πάγκο του Άρη, λίγη ώρα μετά την ήττα των «κίτρινων» από τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι διοικούντες τον Άρη αναζητούσαν ένα… ηλεκτροσόκ, ώστε να αλλάξουν το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από την πολύ κακή πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Έπειτα, λοιπόν, από τις συζητήσεις που είχε η διοίκηση του Άρη με τον Γιαννάκη οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όσο για την διάδοχη κατάσταση, αυτή περιλαμβάνει το όνομα του Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος επιστρέφει στον «κίτρινο» πάγκο ως head coach μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αγγέλη θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον Άρη, με συνεργάτες του τον Σάββα Καμπερίδη και τον Θανάση Μολυβδά, ο οποίος επιστρέφει στον «κίτρινο» πάγκο μετά την περσινή σεζόν, κατά την οποία ήταν βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Αγγέλου, μάλιστα, αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά, καθώς θα βρίσκεται την Πέμπτη (22/030 στη Θεσσαλονίκη για να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους παίκτες του Άρη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λευτέρη Σούμποτιτς, ο «Πίξι» απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης για δίμηνο συμβόλαιο και γι αυτό δεν προχώρησε, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.