Η ευκαιρία του Λουτσέσκου στον Ουάρντα

«Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε». Καθόλου τυχαία δεν έγιναν οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον Αιγύπτιο, μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο Ρουμάνος τεχνικός, είχε αποφασίσει να βάλει τον παίκτη στον πάγο μέχρι μεταγραϕική περίοδο του χειμώνα ώστε ο «Δικέφαλος» να τον παραχωρήσει.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο παίκτης του ΠΑΟΚ δείχνει μεγάλη διάθεση και είναι ο καλύτερος στις προπονήσεις. Απέναντι στην Τσέλσι ο Ρουμάνος τον πήρε στην αποστολή και με τη Λαμία τον χρησιμοποίησε για λίγα λεπτά.

Πλέον απέναντι στη Λάρισα την Κυριακή στην Τούμπα αναμένεται να τον ξεκινήσει καθώς και ο Λουτσέσκου δεν βρίσκει από τους υπόλοιπους εξτρέμ την ποιότητα του Αιγυπτίου. Κατά αυτόν το τρόπο ο Λουτσέσκου δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον 25χρονο διεθνή να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει υπεύθυνα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Προς το παρόν λοιπόν ο Ουάρντα μένει στη Θεσσαλονίκη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι εάν έρθει κάποια δελεαστική πρόταση στον ΠΑΟΚ δεν θα σκεφτεί να τον παραχωρήσει.