Η γευστική «απόδραση» του Στέλιου Κρητικού στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο (εικόνες)

Μπορεί να γύρισε «σπάγγος» κα αδυνατισμένος από το Survivor, η πρόσφατη επίσκεψή του όμως στον «Σπάγγο» σίγουρα, βοήθησε τη ζυγαριά του Στέλιου Κρητικού να ανέβει.

Οι συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο ήταν και είναι πολύ δύσκολες για τους συμμετέχοντες του Survivor, αλλά η πείνα ήταν η χειρότερη από όλες. Δεν είναι τυχαίο που τόσο στο περσινό όσο και στο φετινό Survivor, όσοι έφευγαν ένιωθαν την ανάγκη να φάνε ότι δεν είχαν φάει μήνες. «Επιτέλους φάγαμε» έγραψε πριν από λίγες μέρες στο Instastory του ο Στέλιος Κρητικός, απολαμβάνοντας το μεσημεριανό του γεύμα στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο.

Ο «Διάσημος» παίκτης, φανερά ξετρελαμένος με τη θέα του μαγαζιού αλλά πολύ περισσότερο με τις σπεσιαλιτέ του μάγειρα αλλά και ιδιοκτήτη Στάθη Κοροσίδη, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πόσο καλά έφαγε, ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy