Οι γυναίκες μαρτυρούν τα πιο συνηθισμένα αντρικά λάθη στο κρεβάτι

Υπάρχουν πράγματα που οι γυναίκες συζητούν μεταξύ τους και πιθανόν δεν πρόκειται να σου αποκαλύψουν ποτέ.

Εμείς, λοιπόν, σου μαρτυράμε ποια είναι τα σημεία που οι περισσότεροι άντρες κάνουν λάθος κατά τη διάρκεια του σεξ για να μην τα κάνεις ποτέ και την οδηγείς πάντα στον 7ο ουρανό!

Με το μαλακό

Η κλειτορίδα αποτελεί Νο1 σημείο απόλαυσης για τα θηλυκά και μεγάλη σπαζοκεφαλιά για τους άντρες. Το μυστικό κρύβεται τις σωστές κινήσεις. Πρέπει να αγγίξεις απαλά το ευαίσθητο αυτό σημείο του σώματος και να… μαρσάρεις την κατάλληλη στιγμή. Συνήθως, χρησιμοποιείται περισσότερη δύναμη από όση χρειάζεται και φέρνει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα boobs δεν είναι για… τρίπλες

Οι περισσότεροι άντρες πάνω στο πάθος της στιγμής αγγίζουν με περισσότερη αγριάδα το στήθος της παρτενέρ τους με αποτέλεσμα να μην της δημιουργεί ευχαρίστηση αλλά να την μπλοκάρει και να την κάνει να αισθάνεται άβολα…

Δώσε βάση στην ποιότητα

Δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία με πόσες γυναίκες έχεις πάει αλλά πόσες έχεις καταφέρει να ικανοποιήσεις. Κοινός μην δίνεις τόση μεγάλη βάση στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα και αφιέρωσε στο σεξ τον χώρο και τον χρόνο που του αξίζει.

Όχι βουρ στο ψητό

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των γυναικών είναι η έλλειψη προκαταρκτικών. Μπορεί κάποιες φορές πραγματικά να μην είναι απαραίτητα, αλλά τις περισσότερες είναι και εσύ καμιά φορά το ξεχνάς. Δώσε βάση σε φιλιά και χάδια αν θέλεις να την ικανοποιήσεις ουσιαστικά.