Η ιστορία του επαναστάτη δυσλεκτικού που έγινε δισεκατομμυριούχος (VIDEO)

O Ρίτσαρντ Μπράνσον είναι ένας κορυφαίος επιχειρηματίας που πάντα έπασχε από δυσλεξία και στα 16 του παράτησε το σχολείο.

Όταν άφησε τις σπουδές του, ξεκίνησε να εκδίδει το πρώτο του νεανικό περιοδικό, με τίτλο «Student», το οποίο δεν είχε επιτυχία. Όμως, δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε μια εταιρεία, η οποία έστελνε δίσκους μουσικής μέσω ταχυδρομείου, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις. Αυτή είναι η Virgin Records, που σήμερα αξίζει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, όταν ο ίδιος έχασε μια αεροπορική πτήση, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του αεροπορική εταιρία. Την Virgin Atlantic και θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Όμιλος του Virgin Group περιλαμβάνει πάνω από 400 εταιρίες. Με την περιουσία του να φτάσει στα 5,2 δισ. δολάρια. Ο ίδιος δίνει μαθήματα ζωής στους υπόλοιπους ανθρώπους δηλώνοντας: «Μην πτοείσαι από τις αποτυχίες. Μάθε από αυτές και ξεκίνα πάλι», ενώ παράλληλα συμβουλεύει τους νέους ανθρώπους να χαράξουν νέα μονοπάτια. «Οι νέοι δεν πρέπει να μένουν στις εμπειρίες των άλλων. Πρέπει να βγαίνουν έξω και να μάθουν μόνοι τους το πως λειτουργούν τα πράγματα. Και, γιατί όχι, να βρουν επίσης νέα μονοπάτια. Θα το διασκεδάσετε πολύ περισσότερο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο:

Inspiring Story of Richard Branson

Your Failures are your Stepping Stones towards <3- BornRealist Tech

Posted by BornRealist Tech on Dienstag, 2. Januar 2018

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy