Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να τιμήσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς όπως του αρμόζει

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 7 του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς, κάτι γνωστοποιήθηκε στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

«Αποφασίσαμε να αποσύρουμε τη φανέλα με το νούμερο 7 για να τιμήσουμε τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Δε θα φορέσει ποτέ ξανά άλλος παίκτης τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε ο Μπάνε. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο για να τον τιμήσουμε, πρώτα από όλα, ως άλλοτε παίκτη της ομάδας μας και όπως του αξίζει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος.

Η εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς προγραμματίζεται να γίνει στην, εντός έδρας, αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, για την 21η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Όσο για την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ, είπε: «Είχα ένα όνειρο, να έρθει ο κόσμος γύρω από την ομάδα σε κάθε της εκδήλωση. Ο κόσμος, όμως, δυστυχώς, κρίνει μόνο από το αγωνιστικό. Θα συνεχίσουμε να ‘τρέχουμε’ την ομάδα. Τα έσοδα είναι λίγα και δεν μπορούν να βοηθήσουν για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε, σε μεγάλα… σαλόνια. Αν αγαπάμε το μπάσκετ ερχόμαστε σε αυτό, χωρίς να το συνδέσουμε με το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ ή οτιδήποτε άλλο. Έχουμε εξοφλήσει τα χρέη του παρελθόντος, είμαστε συνεπείς κάθε μήνα στις υποχρεώσεις μας προς το δημόσιο. Αγωνιστικά, θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy