Η κωμωδία συνεχίζεται…Σε άλλο γήπεδο και με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και οι… ανατροπές σχετικά με το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ήταν έτοιμη για να βρει νέο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς και θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα.

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων. από την ΕΠΟ ανακοινώνεται πως η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία. Τις προσεχείς ημέρες η ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου», αναφέρει η διαρροή-απάντηση της ΕΠΟ.

Κάτι που καταλαβαίνει κανείς ότι πλέον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων, αφού στο «Πανθεσσαλικό» θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών μετά από επιθυμία του δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Πλέον, αναζητείται άλλη λύση και φαίνεται πως από την ομοσπονδία υπάρχει εναλλακτική, αφού φέρεται να ήταν έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy