Η ΛΑΜΨΗ σας καλεί σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου, γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας στις 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ» σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς μου σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο και εγγραφής Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ελάτε στη δράση μας και με τη μέθοδο της μπατονέτας, μπείτε και εσείς στη λίστα υποψηφίων δοτών, δίνοντας ελπίδα στα άτομα που νοσούν και περιμένουν τον συμβατό δότη που θα τους οδηγήσει στην ίαση.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Toms Flagship Thessaloniki (Τσιμισκή 22), στο κέντρο της πόλης, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 και εκτός από τη συλλογή δειγμάτων και καταγραφή νέων δοτών η δράση μας θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική και παράλληλα δρώμενα για παιδιά.
Σας περιμένουμε για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!

Παράλληλες δράσεις για παιδιά:
12:00-16:30: facepainting, μπαλονοκατασκευές
12:00-18:00: Ζωγραφική

& Live

Συνεργάτες: Tom’s Flagship Thessaloniki , Be My Hero Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς μου

Χορηγοί Επικοινωνίας: 1055Rock, Ράδιο Θεσσαλονίκη, Ερωτικός 948, Imagine 89.7, Μήνυμα 107.7FM, Θεσσαλονικη FM100, TV100 Thessaloniki, Parallaximag, biscotto 2310 life guide, thessnews.gr