Οι λόγοι που οδηγούν μία γυναίκα στον χωρισμό

Έχεις αναρωτηθεί μήπως είναι κάτι το οποίο κάνεις, αγνοώντας το πως νιώθει εκείνη τη στιγμή η κοπέλα σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που θα κάνουν μια γυναίκα να φύγει από μια σχέσ

Μήπως είσαι κυκλοθυμικός;

Όταν τη μια στιγμή μαλώνεις με την κοπέλα σου και την επόμενη κάνεις πως δεν τρέχει τίποτα, είναι άκρως κουραστικό για μια γυναίκα. Είναι λες και παίζεις με τα συναισθήματα της και τα νεύρα της.

Δεν της αρέσει το σεξ

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική στο κρεβάτι. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να μάθεις να ακούς τι θέλει και τι της αρέσει. Δεν έχουν όλα τα ζευγάρια χημεία με την πρώτη. Εάν δεν προσπαθείς να την ικανοποιήσεις και κάνεις αυτό που σου αρέσει και ξέρεις να κάνεις, σίγουρα θα φύγει.

Είσαι συνέχεια με τους κολλητούς

Το ότι είστε σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι αυτόματα αποκόβεστε από τους φίλους σας. Όλα όμως με κάποια ισορροπία. Σκέψου πως θα σου φαινόταν εσένα αν ήταν όλη μέρα και όλη νύχτα με τις φίλες της. Ακριβώς το ίδιο αισθάνεται και εκείνη.

Λες και ψεματάκια

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα ψέματα. Πόσο μάλλον σε μια σχέση. Μπορεί ο λόγος που είπες ψέματα για κάτι να ήταν γιατί δεν ήθελες να πάρει τεράστιες διαστάσεις το θέμα. Βέβαια, δε θα ξέρεις ποτέ ποια θα είναι η πραγματική πρώτη αντίδραση αν δεν το δοκιμάσεις.

Είσαι εργασιομανής

Μια σχέση μπορεί να τελειώσει επειδή ο ένας από τους δύο ή και οι δύο αφιερώνουν περισσότερο χρόνο μεταξύ τους. Αμα δε θέλεις να δεις την κοπέλα σου με μια βαλίτσα στο χέρι και έξω από το κατώφλι της πόρτας, άσε και λίγο τη δουλειά να περιμένει.

Είσαι σφιχτοχέρης

Καμία γυναίκα δεν ψάχνει τον πλούσιο γαμπρό… Ωστόσο καμία δεν θέλει να έχει σχέση με τον Σκρουτζ και γι’ αυτό μπορεί να σε αφήσει με τη μιζέρια σου αν καταλάβει ότι μετράς και τις μπουκιές της όταν βγαίνετε έξω.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy