Η μάχη για τον Πρίγιοβιτς στο instagram!

Εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ και πολλά περισσότερα από οπαδούς της Αλ Ιτιχάντ!

Από την πρώτη στιγμή, η τελευταία χρονικά ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Instagram, προκάλεσε έναν… μικρό χαμό λόγω του ότι ο Σέρβος χρησιμοποίησε το προσωνύμιο… beast, το οποίο χαρακτηρίζει τον Φερνάντο Βαρέλα!

Ο μικρός χαμός όμως είναι πλέον… μεγάλος, από τη στιγμή που στο «παιχνίδι» έχουν μπει (και συνεχίζουν) να μπαίνουν εκατοντάδες οπαδοί της Αλ Ιτιχάντ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει προς τον Σέρβο φορ μία… επίθεση αγάπης, εκφράζοντας την μεγάλη επιθυμία τους να τον δουν στα «κιτρινόμαυρα» της ομάδας τους!

Αυτή τη στιγμή, τα σχόλια στην επίμαχη ανάρτηση του Πρίγιοβιτς έχουν ξεπεράσει τις 12 χιλιάδες, μεγάλο μέρος των οποίων ανήκει σε φίλους του ΠΑΟΚ που εκφράζουν προς τον «Πρίγιο» την επιθυμία τους να παραμείνει στην Τούμπα και να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Φυσικά, υπάρχουν και «διάλογοι» φίλων του ΠΑΟΚ με φίλους της Αλ Ιτιχάντ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει… ένταση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy