Η μεγαλύτερη έκπληξη από τη BMW

Η τετράθυρη Σειρά 8 Grand Coupe θα αποκαλυφθεί σε μια εβδομάδα στην ελβετική έκθεση, με τη BMW να δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κουπέ στην γκάμα, με τη φίρμα να λανσάρει την τετράθυρη εκδοχή της που παραδοσιακά ονομάζεται Gran Coupe.

Η πρώτη teaser φωτογραφία που βλέπουμε αποκαλύπτει ένα αμάξωμα με όμορφες και σπορ γραμμές ωστόσο δεν μας αφήνει να διακρίνουμε πολλά σχεδιαστικά του στοιχεία.

Οι κινητήρες του θα είναι οι ίδιοι με εκείνους της κουπέ Σειράς 8, δηλαδή θα το δούμε με V8 4.4 λίτρων τεχνολογίας TwinPower Turbo των 445 ίππων ή το ίδιο σύνολο με 600 άλογα. Περιμένουμε μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, όπου η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της και θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Η BMW θα μας δείξει εκτός της Σειράς 8 Gran Coupe, τη νέα X4 και την ανανεωμένη Σειρά 2 Active Tourer.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy