Η μετά Κοκκίνου εποχή: Δείτε τη νέα σύντροφο του Γιώργου Μπόγρη (εικόνες)

Ο Γιώργος Μπόγρης, µετά τη µακροχρόνια σχέση του µε την Έλλη Κοκκίνου και τον απρόσµενο χωρισµό τους, φαίνεται ότι προχωράει µπροστά. Η προσωπική του ζωή έχει και πάλι ενδιαφέρον, καθώς, όπως όλα δείχνουν, βρήκε τη γυναίκα που τον κάνει να χαµογελά ξανά.

Πρόκειται για την Άννα Δεσποτοπούλου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του γυναικείου υποδήµατος.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας, µετά τον χωρισµό του από την Ε. Κοκκίνου, αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις. Αν και δεν ήταν λίγοι οι πειρασµοί που βρέθηκαν στον δρόµο του, εκείνος ήθελε να είναι σίγουρος για το επόµενο βήµα. «Αυτή την περίοδο η Αννα φαίνεται ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του Γιώργου. Εκείνος είναι πολύ προσεκτικός και αυτό που του αρέσει στη συγκεκριµένη κοπέλα είναι ότι δεν βιάζεται», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον του. Στην Αννα, εκτός από την εντυπωσιακή εξωτερική της εµφάνιση, βρήκε και έναν άνθρωπο µε κατανόηση και µε κοινή φιλοσοφία για τη ζωή.

Είναι δραστήρια, όµορφη και ξέρει να τον χαλαρώνει. Μέσα στην εβδοµάδα περνούν αρκετές ώρες µαζί. Παρόλο που και οι δύο ζουν στα νότια προάστια, στις περισσότερες εξόδους τους προτιµούν το Κολωνάκι και τα βόρεια προάστια.
Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η τρυφερή φιλία και το φλερτ θα εξελιχθούν σε µια όµορφη σχέση, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Μπόγρης είναι πιο έτοιµος από ποτέ να συνεχίσει τη ζωή του.

Οι υποχρεώσεις του στον Ολυµπιακό είναι καθηµερινές και η αφοσίωσή του στο µπάσκετ είναι αδιαπραγµάτευτη. Είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Ξέρει καλά, όµως, ότι µια ισορροπηµένη προσωπική ζωή µόνο καλό µπορεί να του κάνει. Με αργά και σταθερά βήµατα, θα στήσει ξανά από την αρχή τη ζωή του µε τον καλύτερο τρόπο. Η µεγάλη δηµοσιότητα που πήρε η σχέση του µε την Ε. Κοκκίνου είναι κάτι που δεν θέλει να επαναληφθεί. Είναι ένας αθλητής χαµηλών τόνων, που δεν τον ενδιαφέρει να ασχολούνται µε την προσωπική του ζωή.

Όσο για την όµορφη Αννα, µετά τις σπουδές της στο Λονδίνο, στα Οικονοµικά, επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς -όπως έχει παραδεχθεί και η ίδιατης είναι αδύνατον να σκεφτεί τη ζωή της µακριά από την πατρίδα της. Αρχικά δούλεψε σε γνωστή αλυσίδα γυµναστηρίων, συγχρόνως όµως άρχισε να ασχολείται και µε τον χώρο της υποδηµατοποιίας, στον οποίο η οικογένειά της έχει παράδοση. Αρχισε να σχεδιάζει µπαλαρίνες και σύντοµα επεκτάθηκε και στα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πλέον, βρίσκεται καθηµερινά στις βιοτεχνίες παπουτσιών της οικογένειάς της (µία στο Μοσχάτο και µία στην Ανω Γλυφάδα) και, εκτός από τις συλλογές γυναικείων υποδηµάτων που σχεδιάζει και λανσάρει, ασχολείται και µε το γυναικείο ρούχο.