Η μεταμεσονύχτια δήλωση-κάλεσμα του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την δικαίωση του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με δήλωσή του καλεί τον κόσμο να γίνει η ασπίδα της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως εκείνος θα συνεχίσει να προστατεύει τα νόμιμα συμφέροντα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

Αγαπητοί φίλοι,απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν.

Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ, είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση

Ιβάν Σαββίδης