«Η μητέρα, μου «μανάτζαρε» την κόρη της στο καμαρίνι μου»: Ηot αποκαλύψεις από γνωστό λαϊκό ερμηνευτή (βίντεο)

Για τις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει βιώσει στη μέχρι σήμερα καριέρα του, μίλησε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής, καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Dueto» by Libero 107,4 που παρουσιάζουν ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Σταύρος Κόλκας.

«Δεν μου είναι τίποτα ακραίο πια. Τα περιμένω όλα, μου έχουν συμβεί πολλά πράγματα, δεν τα παρεξηγώ. Γιατί όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που πίνουν, και χαλαρώνουν και κάνουν αυτό που τους τραβάει η ψυχούλα τους.. Τι να σου πρωτοπώ. Για τα παγάκια που έχω φάει στο κεφάλι, για τα φλερτ, να έρχεται η μάνα στο καμαρίνι μαζί με την κόρη της να μου λέει ότι με αγαπάει, να μου την «μανατζάρει» (γέλια)» εξομολογήθηκε ο Πάνος Καλίδης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τους αφιέρωσε το νέο του τραγούδι «Ανάθεμα» ενώ τους υποσχέθηκε ότι στα πλαίσια του live tour που κάνει αυτή την περίοδο σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό να επισκεφτεί και σύντομα τη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσει και τους εκεί θαυμαστές του.

Δείτε τις αποκαλύψεις του Πάνου Καλίδη στο βίντεο που ακολουθεί:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy