Η παρουσίαση αρωμάτων που «μάγεψε» τη showbiz (εικόνες)

Με ένα λαμπερό cocktail party η Otentic Perfumes πραγματοποίησε το pre-launch event της στην Ελλάδα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το πρώτο exclusive σημείο που θα φιλοξενεί τα φημισμένα γαλλικά αρώματα βρίσκεται στην Κηφισιά κι έτσι η εκδήλωση είχε σαν στόχο την γνωριμία κοινού και influencers με τα αρώματα Otentic. Ο κα και ο κος Jacques Parson αλλά κι ο διάσημος αρωματοποιός Jean Denis Saisse, υποδέχτηκαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα 72 διαφορετικά και μοναδικά αρώματα της Otentic Perfumes .

Η Otentic Perfumes είναι μία εταιρία γαλλικών αρωμάτων, με μοναδικά γυναικεία και ανδρικά αρώματα, σε μίνιμαλ συσκευασίες και με εκλεπτυσμένες συνθέσεις.

Η ιστορία της εταιρείας Otentic,  ξεκινά από την Γκρας της Γαλλίας ενώ σήμερα  η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες πολυτελείς εταιρείες αρωμάτων σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε Ολλανδία και Βέλγιο με Otentic Boutiques.

Σκοπός της είναι να  δημιουργεί υψηλής ποιότητας  αρώματα από σπάνια εκχυλίσματα, που να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα εκείνου που τα φορά.

 

H συλλογή της Otentic αποτελείται από εννιά ξεχωριστές οικογένειες αρωμάτων και κάθε οικογένεια περιλαμβάνει οκτώ αρώματα, το καθένα με διαφορετικό χαρακτήρα: Fyori – Lemonia – Elegantia – Sedux – Sensuali – Arborath – Grasslands –Aguamondo & Pure.

Η φιλοσοφία της Otentic μας φέρνει ένα νέο concept εμπειρίας. Μέσα από μία διαδραστική διαδικασία δοκιμής, μπορείς να επιλέξεις το άρωμα που σε εκφράζει πραγματικά.

 

Τα προϊόντα της Otentic μπορείτε να τα βρείτε εκτός από το κατάστημα “Detroit” στην Κηφισιά, σύντομα και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Για τους εξοικειωμένους του online shopping στο otenticperfumes.com. Επίσης η εταιρία θα τοποθετήσει προϊόντα προς πώληση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας Grecotel.