Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου για το πρόβλημα υγείας του γιου της (βίντεο)

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στην κάμερα του «Ο,τι Thess» και τον Θεολόγο Ηλίου για την καριέρα της ως αθλήτρια και αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον γιο της, που είναι στο εξωτερικό.

« Μετά από 25 χρόνια, βλέπεις καθημερινά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μαζί σου αυτή την στιγμή της περηφάνιας, της χαράς, της συνύπαρξης μιας ολόκληρης χώρας από μια φράση, από ένα «γαμώτο» αναφέρει για το χρυσό μετάλλιο που πήρε, αποτελώντας η ίδια την πρώτη Ελληνίδα γυναίκα Ολυμπιονίκη. Σήμερα, όχι απλά θα το έλεγε μια φορά το «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» αλλά θα το έλεγε συνέχεια… «Δεν το λες για μια στιγμή. Το λες για όλα όσα έχουν προηγηθεί και για όσα ευελπιστείς ότι θα ακολουθήσουν και με την συνεισφορά των παρόντων πολιτών Ελλήνων». Στην ερώτηση, αν αξίζει να το έλεγε και σήμερα, απαντάει: «Αν δεν άξιζε, θα έπρεπε να παραχωθούμε ζωντανοί τώρα. Είναι τι κουβαλάει ο καθένας. Εγώ είμαι – και πολλοί μαζί μου – άνθρωπος του αγώνα, της συνεργασίας, της δημιουργίας και όχι της παραίτησης. Αν δεν είσαι της παραίτησης, ναι θα το λες συνέχεια «για την Ελλάδα ρε γαμώτο», προσπαθώντας να πατάς σε αξίες, που υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν αλλά δυστυχώς για αυτούς που δεν θέλουν να υπάρχουν, υπάρχουν!».
Η ίδια και ο σύζυγος της είναι αθλητές και λογικό ήταν να ωθήσουν στον αθλητισμό και τον γιο τους, πράγμα που βοήθησε και στο πρόβλημα υγείας που είχε όταν ήταν μικρός: «Από 3 χρονών, που είχαμε ένα προβληματάκι στην καρδούλα μας, είχε ξεκινήσει το κολύμπι και τώρα έχει μια ορθοσωμία απίστευτη… Θέλω να είμαι και εγώ καμαρωτή αλλά κάποια στιγμή κουράζομαι και καμπουριάζω, ενώ αυτός την έχει αποκτήσει λες και ήταν πρώην χορευτής» δηλώνει η Πατουλίδου για το πρόβλημα υγείας του γιου της που έχει ξεπεραστεί.

Και υπογραμμίζει πως «ο αθλητισμός μπορείς να βοηθήσεις πάρα πολλά προβλήματα και με την συνηγορία των γιατρών. Θεωρώ ότι αυτοί οι χώροι μπορούν να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής».