Η θύρα 4 έκανε κάλεσμα για τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Προ ημερών η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης σεζόν, με τον ΣΦ ΠΑΟΚ θύρα 4, να στέλνει μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια του συλλόγου: «Κύριος στόχος είναι ο εκμηδενισμός των χρεών και το νοικοκύρεμα του συλλόγου».
Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22, είναι στον «αέρα» από την Τετάρτη (14/07) , με την θύρα 4 να πραγματοποιεί κάλεσμα στους φιλάθλους για να στηρίξουν την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο τον οικονομικό εκμηδενισμό των χρεών.

Η ανάρτηση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4:

Είναι γεγονός πως αυτό το καλοκαίρι τα διαρκείας του μπάσκετ είναι από τα κύρια θέματα συζήτησης για την πλατιά μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ. Με χαρά λοιπόν ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου πως η ΚΑΕ ξεκίνησε τη διάθεση τους. Από τα γραφεία του συνδέσμου θα γίνονται εγγραφές για τα εισιτήρια των συνδέσμων στα 60 ευρώ, καθώς και για τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου.

Ο τρόπος που μέχρι σήμερα οργανώνεται και διοικείται το τμήμα μπάσκετ μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Σαφώς και βασισμένοι στα περσινά δείγματα περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό και μαχητικό σύνολο και είναι δεδομένο πως ο πήχης για φέτος μπαίνει ψηλότερα. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι κύριος στόχος είναι ο εκμηδενισμός των χρεών και το νοικοκύρεμα του συλλόγου.

Η πετυχημένη ΑΜΚ του περασμένου χειμώνα και η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ σε αυτήν σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, έδειξε το δρόμο. Συνεχίζουμε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια όλοιP μαζί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy