Οι Τούρκοι απειλούν τον Γιαννακόπουλο: Μην τολμήσεις να έρθεις

Άγριος τσακωμός ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ  με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑναθηναϊκός να είναι πλέον το κόκκινο πανί για τους Τούρκους και να είναι πλέον ανεπιθύμητος στη γειτονική χώρα. Αυτό του διεμήνυσε και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «fanatik», o ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τηλεφώνησε στον Τούρκο παράγοντα, θέλοντας να απολογηθεί για τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα.

Ωστόσο,όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ανταπέδωσε εις πολλαπλούν τις κατάρες που είχε εκστομίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πρόσφατο ματς Φενέρ-Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα, τονίζοντάς του ότι πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας κι όχι από τον ίδιο.

Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος ρώτησε τον Γιλντιρίμ, τι θα γινόταν σε περίπτωση που θα πήγαινε στη γείτονα χώρα, με τον Τούρκο πρόεδρο να τού απαντάει αποστομωτικά: «Μην διανοηθείς να έρθεις εδώ».