Οι τρεις «σωτήρες» που γεμίζουν λεφτά τα ταμεία του ΠΑΟ

 

Το σήριαλ με τον Μολέντο ακόμα δεν έχει λήξει, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει το τελικό «οκ» για να μετακομίσει ο παίκτης στην Ιντερνασιονάλ. Κι αυτό, φυσικά, συμβαίνει επειδή οι «πράσινοι» προσπαθούν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το συγκεκριμένο deal.

Βέβαια, δεν ισχύει αυτό που γράφεται για τον Γιάννη Αλαφούζο, ότι δηλαδή είναι αυτός που δεν έχει εγκρίνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής επειδή αξιώνει μία καλύτερη συμφωνία. Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ να είναι «παρών» σε όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο, ωστόσο την υπόθεση του Βραζιλιάνου στόπερ τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος κι αυτός κάνει όλες τις διαπραγματεύσεις.

Ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι κάνει τα πάντα για να κερδίσει όσο τον δυνατόν περισσότερα χρήματα από την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο καθώς μέχρι και το τελευταίο ευρώ μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο ενόψει των προσφυγών που εκδικάζονται την προσεχή Τετάρτη.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, είναι αυτός που αναμένεται να πληρώσει ξανά, προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες από τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν νομικά τα οφειλόμενά τους.

Στο μεταξύ, μεγάλη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει με την περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες  και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Αργεντινό, καθώς είναι ένας παίκτης που δεδομένα μπορεί να φέρει καλά χρήματα στον Παναθηναϊκό, όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό.

Πάντως, ο Αργεντινός μάνατζέρ του (όχι ο εν Ελλάδα εκπρόσωπός του) «διαφημίζει» τον πελάτη του στο εξωτερικό ως ελεύθερο, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο και μια καλύτερη προμήθεια για τον ίδιο. Κάτι που, βεβαίως, μπορεί να «μαρτυράει» και τις προθέσεις του παίκτη, ο οποίος μπορεί ακόμα να μην έχει εκδηλωθεί, αλλά αν το κάνει δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με έντονο τρόπο λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα.

 

Πηγή Sportdog.gr