Η Τροχαία «αδειάζει» με τη σειρά της την Ιωακειμίδου

 

Επίθεση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και της Τροχαίας έκανε το πρωί της Τρίτης η Τζένη Ιωακειμίδου, καταγγέλλοντάς τους για άσεμνη συμπεριφορά τους στο πρόσωπό της, τη στιγμή που εναγωνίως μετέφερε το παιδί της στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλο σάλο στα ΜΜΕ.

Σε όλα τα γεγονότα υπάρχουν πάντα δύο εκδοχές- τουλάχιστον, από τις εμπλεκόμενες πλευρές- ωστόσο μια είναι η αλήθεια.

Το Nantiareport.gr ύστερα από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου, αναζήτησε τους εμπλεκόμενους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες Αστυνομικών της Τροχαίας Ελληνικού, κινητό συνεργείο διενεργεί τροχονομικούς ελέγχους με ραντάρ (15/01), στη Λεωφ Βουλιαγμένης στο ύψος του ΣΕΠΑ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν διέκριναν (15/01-11.10) όχημα να κινείται στην αριστερή λωρίδα της Λ.Βουλιαγμένης.

Είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χλμ/ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ/ώρα», αναφέρουν Αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, στο Nantiareport.gr

Τρείς Αστυνομικοί της Υπηρεσίας, διακόπτουν σταδιακά την κυκλοφορία στο ρεύμα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα. «Προκαλέσαμε τεχνητή ανάσχεση προκειμένου να ακινητοποιηθούν όλα τα οχήματα στη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως έγινε σήμα στην οδηγό του εν λόγω οχήματος να βγει σιγά -σιγά, δεξιά», αναφέρει Αστυνομικός που συμμετείχε στο μπλόκο της Τροχαίας Ελληνικού.

Έτερος αστυνομικός συμπληρώνει, «Η οδηγός δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις μας και μας κοιτούσε απαξιωτικά και αφού την καλέσαμε τρεις φορές, τελικά βγήκε δεξιά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, καμία αναφορά δεν είχε γίνει σε ανήλικο που χρίζει ιατρικής φροντίδας.

Στη συνέχεια, της υποδείξαμε τη συσκευή ραντάρ η οποία έδειχνε 138 χιλιόμετρα και ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί παράβαση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και τγς ζητήθηκαν τα έγγραφα οδηγού και οχήματος. Τότε η οδηγός άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά να λέει ότι το παιδί της είναι άρρωστο και να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο ενώ επαναλάμβανε, » αν πάθει κάτι το παιδί μου, Θα δεις τι θα σου κάνω….»

Αστυνομικός που συμμετείχε στο μπλόκο και προσέγγισε το όχημα της ηθοποιού, περιγράφει «Το ανήλικο καθόταν σε ειδικό κάθισμα συγκράτησης ήρεμο ενώ δίπλα του στο κάθισμα βρισκόταν μία ακόμα ενήλικη γυναίκα με ασιατικά χρηματιστήρια. Ενημερώσαμε την οδηγό ότι θα βεβαιώσουμε την παράβαση γρήγορα, ωστόσο δε μας ζητήθηκε ούτε εκείνη τη στιγμή συνδρομή για συνοδεία ώστε να βοηθήσουν τη μετάβαση της σε Παιδιατρικό Ίδρυμα», υποστηρίζει Αστυνομικός της Τροχαίας Ελληνικού.

«Η διαδικασία της βεβαίωσης παράβασης διήρκησε 2-3 λεπτά. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που παρέδωσε τα έγγραφα της η οδηγός, στρέφεται στους συναδέλφους και αναφέρει, «Κοίταξτε ρε παιδιά, με το πάσο της πηγαίνει Ελλαδάρα, τι να πεις»!.. Της βεβαιώθηκε η κλήση την οποία πρώτα υπέγραψε και στη συνέχεια παρέλαβε, ενώ συνέχισε να φωνάζει.

Κατά την απομάκρυνση της από το μπλόκο της Υπηρεσίας (σσ Τροχαία Ελληνικού) απευθύνθηκε προς Αστυνομικό που της βεβαίωσης την παράβαση, αναφέροντας, «εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα». Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη θέση οδηγού έθεσε σε λειτουργία τη μηχανή του οχήματός της, κατά την αναχώρησή της, ακούμπησε με το όχημα Αστυνομικό της Υπηρεσίας και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο, σε πορεία, πατώντας παρατεταμένα την κόρνα και αφού παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, κινήθηκε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα».

«Η οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε υπερβολικά. Συνάδελφός της Υπηρεσίας μας, την ακολούθησε με το περιπολικό, ακινητοποίησε λίγο πιο κάτω στην περιοχή του Ελληνικού το όχημα της, όπου ενημέρωσε την οδηγό ότι θα βεβαιωθεί παράβαση και για την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και χρήση κινητού κατά την οδήγηση και της ζητήθηκε το συντομότερο δυνατόν να μεταβεί στην Υπηρεσία της Τροχαίας Ελληνικού, να την παραλάβει καθώς υποστήριξε ότι βιαζόταν καθώς έπρεπε να μεταφέρει το παιδί της γιατί ήταν άρρωστο».