Ιδού οι trendry κανόνες του αθλητικού style

Οι Αμερικανοί το λένε «athleisure» καθώς ουσιαστικά πρόκειται για την τάση που μας θέλει πιο άνετους στην καθημερινότητά μας.

Τα χαρακτηριστικά του αθλητικό και κομψό είναι τα εξής:

Τα joggers παντελόνια

Η παραλλαγή της φόρμας, κάτι ανάμεσα σ’ αυτή και τα κλασικά άνετα chinos, πιο στενό κάτω, πιο φαρδύ πάνω και ύφασμα ελαστικό, αλλά αισθητά πιο ποιοτικό από οποιοδήποτε μιας τυπικής αθλητικής φόρμας. Συνδυάζεται με trainers, sneakers και αρβυλάκια.

Τα χρώματα

Μαύρο, γκρι και μπλε σκούρο. Το νέο ουδέτερο αθλητικό ντύσιμο δείχνει πιο σοφιστικέ, γι’ αυτό και η παλέτα των χρωμάτων στα οποία υπακούει είναι πολύ περιορισμένη, προς αποφυγή λαθών και υπερβολών και για ακόμα περισσότερη ευελιξία, καθώς ένα γκρι σκούρο σύνολο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας. Το λευκό περιορίζεται στο παπούτσι και στη μπλούζα. Η μονοχρωμία είναι πλέον μια αναβαθμισμένη επιλογή.

Οι άντρες με τα κολάν

Είναι κατάλληλα για τις ώρες που αφιερώνεις στο τρέξιμο. Το γεγονός ότι όλο και περισσότερα brands αθλητικής ένδυσης περιλαμβάνουν Dri-Fit αντρικά κολάν, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Πρόκειται για το πιο άνετο ρούχο όταν πρόκειται για τρέξιμο, συν ότι πλέον διαθέτουν εξαιρετική τεχνολογία, γεγονός που τα απενοχοποιεί ως επιλογή.