Ιδού τα πιο must ρολόγια της χρονιάς!

Τα ρολόγια είναι ένα αξεσουάρ που δείχνει πολλά για έναν άντρα, καθώς αντικατοπτρίζει το στυλ σου και πρέπει συνεπώς να είναι μέσα στη μόδα. 

Δες ποια είναι τα κορυφαία στιλ ρολογιών:

Κοκάλινα ρολόγια

Τα κοκάλινα ρολόγια έχουν μηχανικά κινούμενα μέρη και μπορείς να τα δεις από το τζάμι και κάνουν τους άλλους να τα προσέξουν. Συνήθως έρχονται με δερμάτινο λουρί αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά που έρχονται με μεταλλικό λουρί, αν είναι αυτό που θέλεις.

Ρολόγια αεροπόρου

Φυσικά, δεν αγοράζεις Aviator, γιατί έχεις σκοπό να πιλοτάρεις αεροπλάνο αλλά αν ταιριάζει στο στυλ σου και σου αρέσει μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι αεροπόρου ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα.

Smartwatch

Αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας για σένα υπάρχει το smarthwatch. Οι τιμές τους κυμαίνονται χαμηλά για τα περισσότερα smartwatch, αλλά μπορείς να δώσεις και περισσότερα αν θέλεις κάτι διαφορετικό.

Ψηφιακά ρολόγια

Πρόκειται για τα πιο συνηθισμένα ρολόγια που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά. Είναι αξιόπιστα, πρακτικά και ιδιαίτερα προσιτά σε θέμα τιμής. Άρα και η πιο safe επιλογή.

Επίσημα ρολόγια

Ένα επίσημο ρολόι ξεχωρίζει για την απλότητά του. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ρολογιού είναι η λεπτή τους σχεδίαση. Αυτό το βοηθάει να ταιριάζει με τα περισσότερα είδη ένδυσης. Οπότε αν δεν είσαι τύπος που θέλει να ψάξει πολύ τι ταιριάζει με τα ρούχα έχει στην κατοχή του ή δεν θέλει πολλά από ένα ρολόι, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.