Ηλίας Παλιουδάκης: Η απίστευτη σχέση του με τον Μάρκο Βρουλάκη του Σασμού (βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Παλιουδάκης,  ξεσήκωσε τον κόσμο στον Σταυρό του Νότου.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και λυράρης που έχει μεγάλη παρουσία στον «Σασμό» με τα τραγούδια του που φέτος τα «σφραγίζει» με την  υπογραφή του στους στίχους,  «παίζει» σε πολλές σκηνές της σειράς του Alpha χωρίς να….   φαίνεται αλλά μαγεύοντας τους τηλεθεατές με τη φωνή του.

Μέσα από τον ρόλο του Μάρκου Βρουλάκη  που υποδύεται ο  ηθοποιός Πάνος Γκόγκος, ακούμε την ερμηνεία του Ηλία Παλιουδάκη, καθώς ο κρητικός καλλιτέχνης και λυράρης δανείζει τη φωνή του στον ηθοποιό κάθε φορά που τραγουδάει

Ακούστε παρακάτω το  πρόσφατο τραγούδι του που προβλήθηκε στη σειρά

Φυσικά τον ακούμε και σε  νέα τραγούδια που  έχουν γραφτεί  συγκεκριμένα για κάποιους ήρωες και με τη φωνή του Ηλία Παλιουδάκη  να  «ντύνει» τις ιστορίες τους.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα και μας έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, «Ορισμένα πράγματα ξεκινούν μέσα από την καρδιά και μέσα από την ψυχή γιατί αν δεν εκφράζει κάτι την ψυχή δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει αληθινό και πραγματικό»  είχε πει, ενώ μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του «Οι άνθρωποι μου λένε ευχαριστώ « γιατί με όλο αυτό που έχει γίνει ανέδειξες στο κομμάτι της παράδοσής μας’’ γιατί μιλάμε για ανθρώπους παραδοσιακούς που το ριζίτικο για αυτούς είναι η ζωή τους»

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy