Ηλίας Βρεττός- Κωνσταντίνος Φραντζής: Σε ποιο grand opening συναντήθηκαν στο Μπουρνάζι και έγινε χαμός (βίντεο)

Βράδυ Παρασκευής και η διασκέδαση έκανε comeback στο Περιστέρι, για να «χτυπήσει» κόκκινο και τον φετινό χειμώνα. Το «Αγιονέρι» μουσικό μεζεδοπωλείο επανήλθε με τα live του, που τα τελευταία χρόνια κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακές απογεύματα, έχουν γίνει το απόλυτο hot spot του κόσμου.

Τα εγκαίνια για τη νέα νυχτερινή σεζόν, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με το κέφι και τον χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να στήνουν το δικό τους «γλέντι» , στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, όπου απήλαυσαν στο έπακρον, το νεανικό ταλαντούχο σχήμα, που απαρτίζουν οι Κώστας Γκλαβάς, Εύα Γεοβάνη,Σοφία Δανέζη, Μανώλης Σουρανάκης, Δήμητρα Μυλωνά,  Γιώργος Ζούπινας, Ευγενία Λαμπροπούλου, Άρης Φαράντος.

Hlias Vrettos στο Αγιονερι ..❤️❤️🔝🔝🔝🤩

Gepostet von Δημητρης Αγιονερι Βραχαμης am Freitag, 5. Oktober 2018

Ανάμεσα στους εκατοντάδες θαμώνες που έδωσαν το παρών τους στο grand opening, η παρουσία του Ηλία Βρεττού και του Κωνσταντίνου Φραντζή, ήταν αυτές που εκτόξευσαν τη διασκέδαση στα ύψη. Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και ο πολλά υποσχόμενος συνάδελφός του, πήραν το μικρόφωνο, ερμήνευσαν επιτυχίες τους, κερδίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Konstantinos Frantzis 🔝🔝🔝❤️❤️❤️

Gepostet von Δημητρης Αγιονερι Βραχαμης am Freitag, 5. Oktober 2018