Ημέρα κρίσης…στον ΠΑΟΚ!

Τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ενόψει της επόμενης σεζόν θα γνωστοποιήσει ο Αμπέλ Φερέιρα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη άφιξη του Αμπέλ Φερέιρα στην Ελλάδα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει απευθείας για την Ολλανδία για να δουλέψει την ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο 40χρονος προπονητής θα δει για πρώτη φορά τη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου του Βορρά», αν και το προηγούμενο διάστημα φρόντισε να μάθει τα πάντα από τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του.

Ωστόσο, η άφιξη του κ. Φερέιρα προμηνύει και εξελίξεις στο «ασπρόμαυρο» μέτωπο, αφού καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και εκείνους που θα αποχωρήσουν με μεταγραφή ή δανεισμό για άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να έχει 21 παίκτες και 3 νεαρούς από την Ακαδημία. Εκείνοι που φαίνεται πως θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ είναι ο Χατζηισαΐας, ο Ενρίκε είναι πιθανό να φύγει ξανά ως δανεικός και μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Λάζαρο Λάμπρου.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τους Μελιόπουλο, Κίτσιου και Μουλέν που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο κόουτς.