Ίνγκασον: «Υπάρχει φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ – Οι λεπτομέρειες είναι πάντα εις βάρος μας»

Έξαλλος με διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον στις δηλώσεις του μετά το ματς

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Νομίζω ότι εμείς το κάναμε δύσκολο, παρασυρθήκαμε και παίξαμε ποδόσφαιρο μιας επαφής, πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ψηλά, στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα. Το ξέραμε, δεν τα καταφέραμε και μας πικραίνει πολύ.

Για το αν συμφωνεί με το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε περισσότερη πίεση για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε πίεση για καμία από τις δύο ομάδες, ήταν ένα παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε αλλά δεν είχαμε τις κομβικές λεπττομέρειες, πληρώσαμε ένα λάθος και αυτό έκρινε το παιχνίδι λίγο πολύ».

Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, είχαμε δουλέψει καλά. Ξέραμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποιο το παιχνίδι της. Όλα ήταν θέμα λεπτομερειών. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Είναι ξεκάθαρο για μένα πως υπάρχει φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ, έτσι ξεκίνησε η φάση πριν σκοράρει. Ζήτησα να το δει στο VAR. Οι λεπτομέρειες έρχονται πάντα εις βάρος μας. Να χρησιμοποιούν σωστά άπαντες το VAR. Πληρώνουμε λάθη άλλων που μας κοστίζουν. Ξαναλέω είναι ξεκάθαρο φάουλ. Το είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή. Γκρέμισε τον παίκτη μας ο αντίπαλος. Έχει γίνει παράβαση. Έχουμε κουραστεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα συνεχώς. Εμείς παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουμε το ίδιο να κάνουν και οι διαιτητές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy