Ισορροπημένο πρόγραμμα για φυσική κατάσταση και τακτική ακολουθεί ο ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα, αλλά με όρεξη και αυξανόμενη ένταση, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Μία από τις ποδοσφαιρικές αρχές του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η ισορροπία.

Στο ξεκίνημα της σεζόν λοιπόν το τεχνικό επιτελείο έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που ισορροπεί μεταξύ τακτικής και φυσικής κατάστασης, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων και φυσικά να έχει βάλει τις βάσεις για να έχει διάρκεια σε όλη τη σεζόν.

Η προπόνηση της Τετάρτης (07/07) ήταν γεμάτη σκληρή δουλειά. Αρχικά το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση κατά την οποία οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις τόσο με όσο και χωρίς μπάλα.

Στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε πάνω στο κομμάτι της τακτικής με έμφαση στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη, το άλλα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα μετά από συνδυαστική ενέργεια.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος, διεξήχθη τουρνουά 4 Vs 4, το οποίο αφορούσε κατά κύριο λόγο τη φυσική κατάσταση των παικτών και ήταν υψηλής έντασης.

Την Πέμπτη (08/07) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 09:00 και στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy