Ιβάν Σαββίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησαν για την παραμονή του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022

Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι και το 2022 θα πρέπει να θεωρείται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά τις επαφές που είχε ο ίδιος ο Πορτογάλος με τον Ιβάν Σαββίδη τις τελευταίες μέρες, ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά του, ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου», θέλοντας να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο σίριαλ όπως αυτό του περασμένου καλοκαιριού, που έφερε τον έμπειρο άσο εκτός ομάδας, φρόντισε να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα από τώρα και το κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τις τελευταίες ώρες, οι δύο άνδρες είχαν συζητήσεις από τις οποίες προέκυψε ταύτιση απόψεων, ενώ ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ διαπίστωσε ότι ο παίκτης είναι σε τέτοια κατάσταση, που μπορεί ακόμα να προσφέρει πολλά πράγματα στον Πάμπλο Γκαρσία, εκτός φυσικά από τη φυσική του παρουσία στα αποδυτήρια της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει μια πρόθεση να αρχίσει άμεσα την υλοποίηση του σχεδιασμού της εν όψει της νέας σεζόν, τουλάχιστον σε προφανή και βασικά σκέλη, ώστε το καλοκαίρι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy