Ιβάν Σαββίδης: Ποιος είναι ο μεγάλος του πόθος…

Γενέθλια είχε χθες (28/3/19) ο Iβαν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκλεισε 60 χρόνια ζωής και οι ευχές, κυρίως, για υγεία και ευημερία των φίλων του Δικεφάλου έπεφταν βροχή.

Απόλυτα δικαιολογημένα, αφού ο ομογενής επιχειρηματίας έχει κάνει πράξη το όραμα ενός ισχυρού ΠΑΟΚ που επί χρόνια έψαχναν. Και ο ίδιος, προφανώς, αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος με το δημιούργημά του. Το νταμπλ είναι προ των πυλών, η ομάδα φλερτάρει-και θα το πετύχει κάποια στιγμή σίγουρα-με την είσοδο στους ομίλους του Champions League, η Νέα Τούμπα έρχεται ολοένα και πιο κοντά.


Ωστόσο, σύμφωνα με την Metrosport, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμη μεγάλο πόθο. Ποιος είναι αυτός;

Να δει τον κυρίαρχο ΠΑΟΚ να αποτελείται από αρκετούς Έλληνες διεθνείς.

Ο κορμός της ομάδας να είναι και ο κορμός της Εθνικής ομάδας. Ας εστιάσουμε σ’ αυτή την παράμετρο γιατί στο παιχνίδι με τη Βοσνία η Εθνική δεν είχε ούτε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ της στο βασικό σχήμα της.


Ίσως αυτό συμβεί στην πορεία με Πασχαλάκη και Πέλκα και ενδεχομένως τον Γιαννούλη και τον Λημνιό, ωστόσο, η αλήθεια είναι από τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ στηρίζεται κυρίως σε ξένους παίκτες, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να γίνει ακόμη η βάση της Εθνικής.