Ιβάν Σαββίδης: Βαθιά το χέρι στην τσέπη έχει βάλει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει την ομάδα του

Η φετινή μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ έχει «ανάψει» για τα καλά, με τους Θεσσαλονικείς να προχωρούν στην ενίσχυση του ρόστερ τους, ούτως ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. O «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διατηρήσει τα εντός Ελλάδος κεκτημένα του, αλλά και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Γι’ αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να ενισχύσει την ομάδα όσο χρειάζεται. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» σε συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του έχουν βρει τους κατάλληλου παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ήδη, αναζητούν έναν χαφ που να καλύπτει τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο. Από εκεί και πέρα,  ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη δώσει αρκετά χρήματα για να γίνουν οι μέχρι στιγμής μεταγραφικής κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο δόθηκαν κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ στην Κορίνθιανς. Και συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο για τετραετές συμβόλαιο. Για την αγορά του Μίροσλαβ Στοχ από την Σλάβια Πράγας ο ΠΑΟΚ έδωσε κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, ο Δικέφαλος έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι. Υπενθυμίζεται πως είχαν δαπανηθεί κοντά στις 800.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μελιόπουλου από την Ξάνθη λίγο καιρό πριν. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα για να πάρει τον Αμπέλ Φερέιρα, χώρια το συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο που έχει λαμβάνει ο Πορτογάλος τεχνικός. Κατά συνέπεια δαπανήθηκαν (τα ποσά που γράφουμε προέρχονται από την ενημέρωση που είχε δοθεί από όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές) 9.300.000 ευρώ για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται.