Ιβάν Σαββίδης: Ζητά εξηγήσεις για τον «αποκλεισμό» Ουάρντα

Απογοητευμένος είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Σαββίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την BATE . Και δεν τα είχε μόνο με συγκεκριμένους παίκτες αλλά και με τον ίδιο τον Λουτσέσκου και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα με το to10.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε τον λόγο από τον Λουτσέσκου : «Γιατί δεν παίζει ο Ουάρντα;». Και απάντηση δεν πήρε.

Ο Ουάρντα το τελευταίο διάστημα ίσως να είναι ο πιο φορμαρισμένος από όλους τους μέσο-επιθετικούς της ομάδας αλλά που ο Λουτσέσκου φαίνεται να τον χρησιμοποιεί σα να του κάνει χάρη.

Με τη BATE ο Αιγύπτιος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Λημνιού και ήταν μάλλον ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο.

Η προηγούμενη παρουσία του στην εντεκάδα της ομάδας για το πρωτάθλημα ήταν τον Σεπτέμβρη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (2/9).

Σύμφωνα με το to10.gr ο Ιβάν Σαββίδης καταλαβαίνει ότι ο Λουτσέσκου δεν τον έχει ακριβώς στην καρδιά του, τον Ουάρντα και στο μέτρο του δυνατού στήριζε όλο αυτό το διάστημα την επιλογή του.

Ο Αιγύπτιος όμως το τελευταίο διάστημα δίνει τα πάντα. Και δεν παίρνει τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Και αυτό ο ιδιοκτήτης λογικά το χρεώνει στον προπονητή.