Ίβιτς: «Στόχος ένας και μοναδικός. Να ανέβουμε στην Premier League»

Υπό την καθοδήγηση του Βλάνταν Ίβιτς η Γουότφορντ, που πλέον θα αγωνίζεται στην Championship, θα επιχειρήσει να κατακτήσει τον τίτλο και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ενότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση στον στόχο είναι αυτά που πιστεύει ο Σέρβος τεχνικός πως είναι τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο αγγλικός σύλλογος για να πετύχει τους στόχους του.

Η νέα πρόκληση για τον 43χρονο προπονητή είναι η απόδειξη πως η Γουότφορντ αξίζει να είναι στην Premier League και όπως και ο ίδιος υποστηρίζει δεν θα είναι εύκολο αλλά θα μπορεί να επιτευχθεί στο μέλλον.

«Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Premier League. Αυτός είναι ο στόχος. Όλοι χρειάζεται να εργαστούμε για να το πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτό το γνωρίζουμε. Θα δώσουμε, όμως, το μέγιστο δυνατό για τους οπαδούς μας. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτού του είδους την πίεση. Μπορώ να τη διαχειριστώ. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε αμέσως, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία και να κάνουμε διαφορετικά τα πράγματα. Το Championship είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλη χρονιά με πολλά παιχνίδια. Χρειάζεται να έχουμε μεγάλο ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε. Χρειάζεται πειθαρχία. Πειθαρχία πως θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πώς θα έχουμε ένα σύστημα που θα είναι όλη η Γουότφορντ. ‘Εχουμε ευθύνη όλοι για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Κάθε μέρα, θα δουλεύουμε μαζί, θα μιλάμε και θα προσπαθούμε. Πρώτος και άμεσος στόχος είναι να κερδίσουμε αυτή την ενότητα», ήταν τα λόγια του Σέρβου ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy