Ίβκοβιτς: Το «ύστατο χαίρε» – Ομπράντοβιτς, Ιτούδης και Σπανούλης στην κηδεία

Στο πένθος βυθίστηκε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Σερβία την Πέμπτη (16/09) στην είδηση της απώλειας του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου είχε εισαχθεί με πρόβλημα στον πνεύμονα.

Η κηδεία του «Ντούντα» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/09) στις 13:00 (ώρα Ελλάδας, 12:00 τοπική ώρα) στο Βελιγράδι. Το «παρών» έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κουμπάρος και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντα, αλλά και οι Δημήτρης Ιτούδης, Βασίλης Σπανούλης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.

Βέβαια, το «παρών» έδωσαν και μεγάλοι αστέρες του μπάσκετ στην γειτονική χώρα, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Βλάντε Ντίβατς, Σάσα Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Νίκολα Πέκοβιτς, Σβέτισλαβ Πέσιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Βλάντε Τζούροβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ντίνο Ράτζα, Μάρκο Κέσελι, Νέναντ Κρστιτς, Πέρο Άντιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy