«Καμπάνα» ύψους 50.000 ευρώ για το κέντρο που εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος

Για παρανομία στο νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Βουλιαγμένης που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Κιάμος κάνει λόγο ο δήμος Αθηναίων και ετοιμάζεται να επιβάλλει βαρύτατο πρόστιμο.

Αφορμή για την «καμπάνα», η οποία ανέρχεται στα 50.000 ευρώ, στάθηκε μία φωτεινή πινακίδα στον εξωτερικό χώρο του Club 22, που υπάρχει εδώ και τουλάχιστον πενήντα μήνες και, σύμφωνα με τον δήμο, οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου αρνούνται να απομακρύνουν.

Κατά την εισήγηση που θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, η επίμαχη πινακίδα εντοπίστηκε σε τρεις αυτοψίες τον Δεκέμβριο του 2013 και τότε συντάχθηκαν τρεις εκθέσεις ελέγχου, ενώ τον Ιανουάριο του επόμενου έτους ειδοποιήθηκε η επιχείρηση για την απομάκρυνσή της, καθώς η λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι ένας από τους δρόμους στους οποίους απαγορεύονται οι υπαίθριες διαφημίσεις, σύμφωνα με τον νόμο 3057/2002. Όπως προστίθεται, η επιχείρηση δεν ανταποκρίθηκε, όπως συνέβη και τους πέντε ελέγχους που ακολούθησαν, από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Απρίλιο του 2015, ενώ έγιναν άλλες τέσσερις ειδοποιήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016.