ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «Αναδομώ» έφτιαξαν τη νέα αίθουσα VIP Lounge

Υπηρεσίες… υψηλού επιπέδου στο Παλατάκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της:

«Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη της ομάδας μας στην EKO Basket League, αλλά και την λειτουργία της αναβαθμισμένης αίθουσας Lounge (στο χώρο όπου στεγάζεται το μουσείο της ομάδας μπάσκετ), με παροχές και υπηρεσίες για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και BOX.

Η αίθουσα Lounge όπως συνέβη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, θα λειτουργεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, τόσο στην EKO Basket League, όσο και στο Basketball Champions League, προσφέροντας δυνατές εμπειρίες στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που δικαιούνται είσοδο και θα έχουν την αποκλειστική χρήση, στη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά και μετά το τέλος των αγώνων.

Στην αίθουσα Lounge υπάρχει υπηρεσία Catering και Open Bar και λειτούργησε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο με την βοήθεια του χορηγού μας Tselementes.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών Lounge ΑΝΑΔΟΜΩ και BOΧ με πρόσβαση στην αίθουσα Lounge προκειμένου να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες αλλά και μία σειρά άλλων προνομίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (marketing@paokbc.gr ή στο τηλέφωνο 2310-472551) στο PAOK Sports Arena».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy