ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Με τον χορηγό και νέα… φανέλα στο ντέρμπι!

Όπως ανακοίνωσε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (23/11) ο Μπάνε Πρέλεβιτς, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία Watt+Volt, η οποία θα αποτελεί το μεγάλο χορηγό της.

Έτσι, για πρώτη φορά φέτος, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής η φανέλα του Δικεφάλου θα έχει και το νέο μεγάλο χορηγό, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

«Η επιτυχημένη συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ & WATT+VOLT επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Μετά την υλοποίηση του πρωτοποριακού project PAOK Energy, η WATT+VOLT είναι πλέον & στη φανέλα της ομάδας μας & κάνει ντεμπούτο αυτή την Κυριακή, 25/11 στο κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα των «ασπρόμαυρων» στο twitter.

PAOK BC

@PAOKbasketball

Η επιτυχημένη συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ & WATT+VOLT επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Μετά την υλοποίηση του πρωτοποριακού project PAOK Energy, η WATT+VOLT είναι πλέον & στη φανέλα της ομάδας μας & κάνει ντεμπούτο αυτή την Κυριακή, 25/11 στο κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy