ΚΑΕ ΠΑΟΚ:Ο Λυκογιάννης για την κλήρωση του BCL

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στην κλήρωση του Basketball Champions League και τον 7ο όμιλο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα μας, τόνισε:

«Είναι ένας όμιλος με μεγάλο ενδιαφέρον, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες ακόμη δεν έχουν σχηματιστεί, ώστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα. Η Sassari φαίνεται ότι θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, η Dijon από την άλλη, έχοντας τον ίδιο προπονητή είναι πιθανό να διατηρήσει και ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η τέταρτη ομάδα που θα έρθει από τη διαδικασία των προκριματικών. Η Malaga μοιάζει να είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος, αλλά η διαδικασία των προκριματικών γίνεται πολύ νωρίς και το ενδεχόμενο της έκπληξης ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε μία από τις θέσεις που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy