Και η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Λέο Ζαμπά…

Ο Λέο Ζαμπά, βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ενδιαφέρον έχουν δείξει η Νιούκαστλ, η Τζένοα, η Αταλάντα και η Πόρτο, ενώ από τη Γερμανία έχει αναφερθεί και το όνομα της Στουτγάρδης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας voetbalbelgie.be η Άντερλεχτ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ομάδες, που κοιτάζουν την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ο Ζαμπά χαρακτηρίζεται «ενδιαφέρουσα περίπτωση» και όπως τονίζεται το καλοκαίρι η Άντερλεχτ θα κοιτάξει ακόμη καλύτερα την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

«Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρωσία και έχει προκαλέσει ήδη γίνεται αρκετή φασαρία γύρω από το όνομα του. Στην παρθενική του σεζόν στη Super League, ο Ζαμπά έχει 3 γκολ και 5 ασίστ με τον ΠΑΟΚ», ανέφεραν οι Γερμανοί.

Η πορτογαλική «Record» αναφέρει: «Η Πόρτο παρακολουθεί την εξέλιξη του Λέο Ζαμπά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το 20χρονο Βραζιλιάνο ενδιαφέρονται ήδη κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Νιούκαστλ και η Άντερλεχτ. Ο Λέο Ζαμπά είναι κινητικός επιθετικός με μεγαλύτερο όπλο την ταχύτητα και αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες».